Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡ της βόρειας Εύβοιας και όχι μόνο

Του κ. Παναγιώτη Γεωργίου Κούβαρη

Με την εγγύηση δυο επαγγελματιών δημοσιογράφων μελών της Ενώσεως Συντακτών Αθηναϊκού Τύπου (Ε.Σ.Α.Τ.), που είναι διαχειριστές της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, αλλά και άλλων έγκυρων συνεργατών, στο εξής θα έχουμε -οι βορειοευβοιώτες που αγαπούμε τα σπορ- πλούσια και πλήρη ενημέρωση για τα αθλητικά θέματα της περιοχής μας.
Υπάρχει από σήμερα Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡ της βόρειας Εύβοιας και όχι μόνο.

Επισημαίνουν οι καλοί συνάδερφοι :
<< Ο αθλητισμός αποτελεί ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας, με ανυπολόγιστη προσφορά σε αυτή, την οποία θα χρειαζόντουσαν πολλές κόλλες χαρτί για να την περιγράψουν.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ με γνώμονα πάνω από όλα την κοινωνική προσφορά, θεώρησε σκόπιμο τη συστηματική και εξειδικευμένη προβολή των αθλητικών δρώμενων του τόπου μας. Έτσι προχωρήσαμε σε κάτι που για πρώτη φορά γίνεται στη Βόρεια Εύβοια, τη δημιουργία μιας καθαρά αθλητικής ηλεκτρονικής εφημερίδας.
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ξεκινά από σήμερα το δύσκολο έργο της έγκυρης και άμεσης ενημέρωσης των αθλητικών τεκταινομένων της περιοχής μας. Τη Διεύθυνση στην οποία μπορείτε να τη διαβάζετε είναι: http://fonitonspor.blogspot.com/
Στόχος μας είναι η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡ να είναι ένα ζωντανό ιστολόγιο, όπου διαμορφωτές της ύλης θα είναι όλος ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής μας, στέλνοντας της απόψεις, τις παρατηρήσεις και τα σχόλια του στο email: fonitonspor@gmail.com
Από την πλευρά μας θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε να υπάρχει, πλούσια αθλητική ενημέρωση από τη Βόρεια Εύβοια αλλά και όλο το Νομό Ευβοίας καθώς και μεγάλα – σημαντικά αθλητικά γεγονότα τόσο από την Ελλάδα όσο και το διεθνή χώρο.
Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη μεγάλη αγάπη, με την οποία έχετε αγκαλιάσει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και μας έχετε αναδείξει μέσα στα πρώτα σε αναγνωσιμότητα μπλογκ της Εύβοιας.
Ευελπιστούμε και ευχόμαστε τώρα με την ίδια αγάπη να αγκαλιάσετε και τη ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. >>
Προσυπογράφουμε.

Για να έχετε τη σχετική αθλητική ενημέρωση πρέπει είτε να κάνετε κλικ στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β.ΕΥΒΟΙΑΣ που υπάρχει ως σχετικός σύνδεσμος στο ιστολόγιό μας είτε στο http://fonitonspor.blogspot.com/