Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Αποκατάσταση βατότητας αγροτικών δρόμων

Με εντολή του Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού, Γιάννη Κοντζιά, πραγματοποιούνται εργασίες επιδιόρθωσης και αποκατάστασης βατότητας αγροτικών δρόμων σε περιοχές που επλήγησαν και έχουν πάθει ζημιές, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Στα Ελληνικά, όπου σε αρκετούς δρόμους επλήγη η βατότητά τους, προκειμένου να γίνεται σ' αυτούς πιο εύκολη η διέλευση των αγροτικών και άλλων οχημάτων και η μετακίνηση των κατοίκων προς τα περιβόλια τους, σήμερα έγιναν εξαιρετικές χαλικοστρώσεις δρόμων στις περιοχές Λινταρίτη και Καστραδάκι, ενώ πραγματοποιήθηκαν και άλλες χαλικοστρώσεις δρόμων στις περιοχές Παναγία και Παλιόδεντρο.
Οι χαλικοστρώσεις πραγματοποιούνται από τον, ιδιαίτερα έμπειρο για τέτοιες εργασίες κάτοικο του χωριού, Παναγιώτη Θεοδώρου με μηχάνημα ιδιοκτησίας του, με την παρουσία του δραστήριου Προέδρου της Κοινότητας Ελληνικών, Κώστα Πλατιά.
Για την επιδιόρθωση και αποκατάσταση της βατότητας των αγροτικών δρόμων σημαντική είναι η υποστήριξη του Αντιδημάρχου, Σωτήρη Πανουργιά, καθώς και του Δημοτικού Συμβούλου, Χρήστου Θεοχάρη (Μουστάρδα).