Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Η ηλικιακή ομάδα 75 ετών και άνω μπορεί πλέον να εμβολιαστεί για COVID-19 στο Κέντρο Υγείας!

Η παρέμβαση του Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού, Γιάννη Κοντζιά, βρήκε ανταπόκριση
 
Τα άτομα ηλικίας 75 ετών και άνω μπορούν πλέον να εμβολιάζονται για COVID-19 στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, αλλά και σε άλλα Κέντρα Υγείας όπως στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, κλείνοντας ραντεβού με προσέλευση των ιδίων ή τρίτων προσώπων για λογαριασμό τους σε φαρμακείο ή σε ΚΕΠ, είτε με είσοδό τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://emvolio.gov.gr/ είτε μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS) εφόσον οι ενδιαφερόμενοι έχουν εγγραφεί στην άυλη συνταγογράφηση.
Για να έχουν τη δυνατότητα τα άτομα ηλικίας 75 ετών και άνω να εμβολιάζονται για COVID-19 στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού, Γιάννης Κοντζιάς, έκανε σχετική παρέμβαση σε ανώτατο επίπεδο. Και ήδη βρήκε ανταπόκριση.

Οι εμβολιασμοί για τα άτομα ηλικίας από 65-74 ετών

«Την Παρασκευή 26 Μαρτίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τα άτομα του πληθυσμού που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 70-74 ετών και οι εμβολιασμοί σε αυτούς θα αρχίσουν μετά από 3 ημέρες, την Δευτέρα 29 Μαρτίου.

Επόμενη ηλικιακή ομάδα είναι εκείνη των ατόμων 65-69 ετών, για την οποία η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 2 Απριλίου και οι εμβολιασμοί θα αρχίσουν από τη Δευτέρα, 5 Απριλίου», δήλωσε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.