Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Νέα παράταση έως και τις 30 Απριλίου θα δοθεί στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”!

Ανακοίνωση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, σε παρέμβασή του σε Συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, αναφερόμενος στο αναπτυξιακό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, ανακοίνωσε ότι, έως τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, θα έχει υπάρξει τροποποίηση στις προκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να αποτυπώνεται η νέα παράταση έως και τις 30 Απριλίου που πρόκειται να δοθεί.

Πρόκειται για τη δεύτερη παράταση που θα δοθεί στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, καθώς η αρχική προθεσμία είχε λήξει στις 31 Δεκεμβρίου του 2020, ενώ η πρώτη παράταση λήγει στις 31 Μαρτίου.
«Δεν θα μείνει ούτε ένα από τα 2,5 δις ευρώ αδιάθετο. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε όλο τον χρηματοδοτικό μας φάκελο», επισήμανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών.
Τέλος, ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε ότι, τις επόμενες ημέρες, εκδίδεται Κοινή Υπουργική Απόφαση που σχετίζεται με τη θέσπιση “πλαφόν”, προκειμένου να μπορούν οι Δήμοι, ανάλογα με το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά τους, να γνωρίζουν μέχρι ποιο ύψος μπορούν να χρηματοδοτηθούν τα έργα τους από το πρόγραμμα.