Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Ομαλοποιείται η κατάσταση στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού

Αποκλειστική συνέντευξη της Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Ηλεκτροφωτισμού, Γεωργίας Κωνσταντάγκα
 
Με στόχο τη σωστή ενημέρωση των Δημοτών, σε μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στα ellinikanews, η άξια Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ηλεκτροφωτισμού, Γεωργία Κωνσταντάγκα, γνωστοποιεί τα εξής:
Ομαλοποιείται η κατάσταση στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού. Όσο μπορεί βεβαίως να ομαλοποιηθεί λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών.
Αγωνιζόμαστε ως Δήμος για το καλύτερο. Διεκδικούμε όσα μπορούμε περισσότερα προς το συμφέρον των Δημοτών μας.
Στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού θέσαμε ως προτεραιότητα την εξασφάλιση εισοδήματος για όλους τους βορειοευβοιώτες, γιατί όλοι είμαστε πυρόπληκτοι.
Σχετικά με την Καθαριότητα, επισημαίνεται ότι η αποκομιδή των απορριμμάτων στις πόλεις και τα χωριά του Δήμου γίνεται συστηματικά, με προτεραιότητα στις περιοχές που θα συνεχίσουν να δέχονται πολλούς τουρίστες τουλάχιστον για το επόμενο 20ήμερο.
Σ' όλα τα χωριά που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, με ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και με τη συνδρομή του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), αποκαταστάθηκε το σύνολο των ζημιών στην ηλεκτροδότηση και στην υδροδότηση.
Με τον Δήμαρχό μας, Γιάννη Κοντζιά, οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων, με την υποστήριξη Κοινοτικών τους Συμβούλων, παράλληλα, προωθήσαμε και προωθούμε, αμέσως μετά την παραλαβή της, την ανθρωπιστική βοήθεια (τρόφιμα, κλπ) στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών του Δήμου.