Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Πατρίδα μας γλυκιά θα ξαναγεννηθείς, δεν σε εγκαταλείπουμε!!!

της Παναγιώτας Κερασιώτη, κατοίκου Ελληνικών
 
Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλες αυτές τις μέρες ο καθένας πρόσφερε από όπου μπορούσε είτε μένοντας εδώ στο χωριό και σε κάθε χωριό που καιγόταν βάζοντας τον εαυτό του σε κίνδυνο με δύναμη ψυχής και ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ είτε από κάπου αλλού κάνοντας τον κλόουν σε μικρά παιδιά για να σταματήσουν να κλαίνε και να πιστεύουν στο όνειρο και προσέχοντας ηλικιωμένους ανθρώπους να μην καταλήξουν στο Νοσοκομείο! Όλοι μα όλοι έβαλαν μια σταγόνα από το δάκρυ τους μια ανάσα από την αναπνοή τους για να μπορέσουμε σήμερα να είμαστε σχεδόν όλοι στα σπίτια μας! Να αναπνέουμε να ζούμε!!!!
Η κατάσταση είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη (Όπως λέει και το γνωστό άσμα) δεν είναι ο καιρός ούτε για αυτοκριτική ούτε για εντάσεις και διαπληκτισμούς! Θέλει ηρεμία πρέπει να καταλάβουμε ότι αφού καταφέραμε και βγήκαμε ζωντανοί καταφέραμε να ξεφύγουμε από αυτό το θεριό αυτή την πύρινη κόλαση και στεκόμαστε στα πόδια μας τότε όλα τα μπορούμε!! Αρκεί να είμαστε ενωμένοι #κανένας μόνος.
Όλοι μαζί μπορούμε. Ναι μπορούμε και αφού πήραμε τις ζωές μας πίσω όλα τα άλλα όπως και έχουν χαθεί θα ξαναγίνουν αρκεί να είμαστε μονιασμένοι #eviaisland πατρίδα μας γλυκιά θα ξαναγεννηθείς, δεν σε εγκαταλείπουμε!!!