Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Εφάπαξ «διατακτικά σίτισης» σε φοιτητές – φοιτήτριες

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, ανακοίνωσε ότι θα παρασχεθούν εφάπαξ «διατακτικά σίτισης» αξίας 250€ σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές – φοιτήτριες, μέσα από την κοινωνική δομή της Περιφέρειας «ΓΕΦΥΡΑ».
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Μέσα από την κοινωνική δομή της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας «ΓΕΦΥΡΑ», προχωρούμε σε μία ακόμη κοινωνική δράση, αυτή τη φορά για τους πρωτοετείς φοιτητές που χρειάζονται οικονομική υποστήριξη για να σπουδάσουν.
Παρέχουμε εφάπαξ «διατακτικά σίτισης» αξίας 250€ σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές – φοιτήτριες του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, μέλη οικογενειών της Στερεάς Ελλάδας με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχειας, καθώς και σε απροστάτευτα τέκνα.
Στόχος μας είναι να μειώσουμε το οικονομικό βάρος, των φοιτητών και των οικογενειών τους. Ευχή και πραγματική μας επιδίωξη είναι να στηρίξουμε αυτούς τους νέους ανθρώπους, προκειμένου να σπουδάσουν και τελικά να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους με λιγότερα εμπόδια και περισσότερα εφόδια!
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της “Γέφυρας”: www.gefyra.com.gr και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας: www.pste.gov.gr»