Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Καθαρισμός ρεμάτων Ελληνικών

Περιορίζεται μέρα τη μέρα σημαντικά ο κίνδυνος απώλειας ανθρώπινων ζωών, οικιών και άλλων περιουσιών από πλημμυρικά φαινόμενα
 
Με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργου Κελαϊδίτη, μηχάνημα έργου καθαρίζει τα ρέματα της Κοινότητας Ελληνικών, περιορίζοντας μέρα τη μέρα σημαντικά τον κίνδυνο απώλειας ανθρώπινων ζωών, οικιών και άλλων περιουσιών από πλημμυρικά φαινόμενα του χειμώνα.
Όπως ενημερώνει ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Κώστας Πλατιάς, ο καθαρισμός των ρεμάτων θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών.
Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έχουμε το αποτέλεσμα που όλοι προσδοκούμε.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο δραστήριος Πρόεδρος της Κοινότητας ενημέρωσε έγκαιρα τηλεφωνικά, αλλά και με επιστολές του, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργο Κελαϊδίτη, ότι στην Κοινότητα Ελληνικών, εξαιτίας της δασικής πυρκαγιάς που έπληξε τον περασμένο Αύγουστο την περιοχή, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, εξαιτίας πλημμυρικών φαινομένων και επισήμανε ότι γι' αυτό το λόγο είναι μεγάλη και επείγουσα ανάγκη να πραγματοποιηθούν από την Περιφέρεια έργα καθαρισμού των ρεμάτων του χωριού.
Ο κ. Κελαϊδίτης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα αυτό του Προέδρου, καθώς απέστειλε μηχάνημα έργου που ήδη, όπως προαναφέραμε, καθαρίζει τα ρέματα της Κοινότητας.