Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Απλόχερη βοήθεια στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Σήμερα ο Δήμος παρέλαβε δωρεά του Ιδρύματος Λασκαρίδη μια ερπυστριοφόρα τσάπα caterpillar 325 αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ
 
Ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, μετά την καταστροφική φωτιά του περασμένου Αυγούστου, δέχεται από πολλούς Δήμους, εταιρείες και ιδιώτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό τη βοήθειά τους.
Με αφορμή την παραλαβή μιας ερπυστριοφόρας τσάπας caterpillar 325 αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, δωρεά του Ιδρύματος Λασκαρίδη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Σταμούλος, προέβη στην κάτωθι ανακοίνωση:
«Μετά την καταστροφική φωτιά στις 3/8/2021 που έπληξε το Δήμο μας πολλοί Δήμοι, εταιρείες και ιδιώτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό , μας προσέφεραν απλόχερα τη βοήθεια τους, τόσο υλικό - οικονομική όσο και ηθική. Μέσα σ’ αυτούς είναι και το Ίδρυμα Αικατερίνη Λασκαρίδη. 
Εκτός τα αλυσοπρίονα και τα κονταροπρίονα που μας έφεραν μετά την πυρκαγιά , πριν ένα μήνα μας παρέδωσαν 2 containers για αποθηκευτικούς χώρους, 18 ζάντες και 18 καινούργια λάστιχα για τα απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου, καθώς και πλήρη εξοπλισμό του αμαξοστασίου που περιλαμβάνει: 2 αυτόματοι γρασαδόροι αέρος, 2 βαλβολινιέρες, 1 πλυστικό μηχάνημα, 2 αντλίες, 2 αερόκλειδα, 1 κομπρεσέρ αέρος και συλλογές κλειδιών όλων των τύπων, προς επάνδρωση του αμαξοστασίου που κάηκε ολοσχερώς .
Με μεγάλη χαρά, σήμερα το πρωί, παραλάβαμε την εξαιρετική προσφορά - δωρεά του Ιδρύματος Λασκαρίδη μια ερπυστριοφόρα τσάπα caterpillar 325 αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.
Η έμπρακτη συμπαράσταση του Ιδρύματος Λασκαρίδη είναι τεράστιων διαστάσεων και ένα τεράστιο ευχαριστώ από το Δήμο είναι λίγο!!!!
Ευχαριστούμε!!!!»