Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα φωτιστικά με LED στα Ελληνικά

Μέρα τη μέρα ολοένα και περισσότεροι Ελληνικιώτες συμφωνούν ότι υπό τη Δημαρχία του Γιάννη Κοντζιά έχουν γίνει στην Κοινότητα Ελληνικών πολλά απαραίτητα έργα, όπως είναι ο εκσυγχρονισμός και η επέκταση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού.
Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο καλοκαίρι, τοποθετήθηκαν νέα φωτιστικά με λαμπτήρες LED για τον καλύτερο φωτισμό μεγάλου τμήματος της Κοινότητας.
Παρέμεναν, ωστόσο, λίγοι δρόμοι του (παλαιού) χωριού χωρίς δημοτικό ηλεκτροφωτισμό.
Πλέον, και αυτοί οι σκοτεινοί δρόμοι του χωριού αποκτούν φωτιστικά με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας LED.
Συνεργείο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, με εντολή της αρμόδιας Αντιδημάρχου, Γεωργίας Κωνσταντάγκα, άρχισε σήμερα με την παρουσία του δραστήριου Προέδρου της Κοινότητας Ελληνικών, Κώστα Πλατιά, να τοποθετεί κολόνες φωτιστικών, καθώς και λαμπτήρες LED στους (έξι) εναπομείναντες δρόμους χωρίς, έως τώρα, δημοτικό ηλεκτροφωτισμό.
Οι λαμπτήρες LED παρέχουν καλό φωτισμό, αποδοτικότητα, διάρκεια ζωής, ασφάλεια στο άλλαγμα, μεγαλύτερη αντοχή στις αυξομειώσεις τάσης, πράσινη τεχνολογία, κλπ.
Επιπλέον, με εντολή της Αντιδημάρχου, Γεωργίας Κωνσταντάγκα, παραδόθηκαν πέντε ακόμη κάδοι απορριμμάτων για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών της Κοινότητας.