Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Σημαντικό έργο στα Ελληνικά

Αντιμετωπίζεται το κατολισθητικό φαινόμενο στον Άγιο Νικόλαο
 
Αποκαθίσταται δρόμος στον Άγιο Νικόλαο Ελληνικών στο σημείο της κατολίσθησης, που παραμένει χρόνιο πρόβλημα για την πρόσβαση προς το Χερονήσι.
Το έργο θα υλοποιηθεί σύντομα δεδομένου ότι ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού, Γιάννης Κοντζιάς, έβαλε την υπογραφή του για την αποκατάσταση του δρόμου.
Για την αποκατάσταση του δρόμου ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού, Γιάννης Κοντζιάς, προέβη στην εξής ανακοίνωση:
«Το χρόνιο πρόβλημα στην παραλία του Αγίου Νικολάου Ελληνικών που έμοιαζε άλυτο παίρνει και αυτό το δρόμο για την οριστική αντιμετώπισή του. Θυμάμαι το κατολισθητικό φαινόμενο να αποτελει αντικείμενο προεκλογικής αντιπαράθεσης στις εκλογές του 2006, τότε που έκανα τα πρώτα μου βήματα στην αυτοδιοίκηση.
Σήμερα έβαλα την υπογραφή μου ώστε το πρόβλημα να λυθεί και η παραλία του Αγίου Νικολάου να αποκατασταθεί, να προστατευτούν περιουσίες και να λυθεί το πρόβλημα πρόσβασης προς το Χερονήσι.
Το έργο προϋπολογισμού 272.000€ έχει ήδη συμβασιοποιηθεί».
Ο δραστήριος Πρόεδρος της Κοινότητας Ελληνικών, Κώστας Πλατιάς, με αφορμή την υπογραφή του Δημάρχου για την αποκατάσταση του δρόμου στον Άγιο Νικόλαο Ελληνικών στο σημείο της κατολίσθησης, δήλωσε:
«Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί αίτημα πολλών Ελληνικιωτών εδώ και χρόνια. Γι' αυτό από την πρώτη μέρα που εκλέχθηκα Πρόεδρος της Κοινότητας ζήτησα την πραγματοποίησή του. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχό μας, Γιάννη Κοντζιά, για την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος».