Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Ολοκληρώνεται το έργο στον Άγιο Νικόλαο Ελληνικών

Είναι το σπουδαιότερο έργο που πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην Κοινότητα
 
Ένα σπουδαίο έργο για την ασφάλεια ζωών και περιουσιών στα Ελληνικά ολοκληρώνεται με την αποκατάσταση της πρόσβασης προς το Χερονήσι και το Μυροχώραφο στον παραλιακό οικισμό Άγιος Νικόλαος, μετά την πραγματοποίηση των απαραίτητων εργασιών αντιμετώπισης του κατολισθητικού φαινομένου από τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού.
Η αποκατάσταση της πρόσβασης στο σημείο της κατολίσθησης αποτέλεσε εδώ και πολλά χρόνια θέμα αντιπαράθεσης δημοτικών παραγόντων, χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίζεται.
Εξαίρεση αποτέλεσε η δημοτική παράταξη του νυν Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού, Γιάννη Κοντζιά.
Ο κ. Γιάννης Κοντζιάς με την ανάληψη των δημαρχιακών του καθηκόντων  έθεσε ως στόχο του την πραγματοποίηση του δύσκολου έργου της αποκατάστασης της πρόσβασης του οικισμού Άγιος Νικόλαος προς το Χερονήσι και το Μυροχώραφο και ήδη επιλύει το χρόνιο πρόβλημα και αποκαθιστά, μεταξύ άλλων, το κυρίως παραλιακό μέτωπο του χωριού που αναβαθμίζεται τουριστικά.
Ο δραστήριος Πρόεδρος της Κοινότητας Ελληνικών, Κώστας Πλατιάς, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών για την αποκατάσταση της πρόσβασης στον Άγιο Νικόλαο στο σημείο της κατολίσθησης, δηλώνει την ικανοποίησή του, ευχαριστεί εκ μέρους των Ελληνικιωτών τον Δήμαρχο και υπενθυμίζει ότι ο ίδιος, οι περίοικοι του οικισμού, αλλά και γενικότερα οι Ελληνικιώτες θεωρούν το έργο πολύ σημαντικό,  το σπουδαιότερο έργο που πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην Κοινότητα.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Κοντζιάς σήμερα ανακοίνωσε τα εξής:
«Το σπουδαίο έργο για την ασφάλεια ζωών και περιουσιών στα Ελληνικά ολοκληρώνεται.
Το δύσκολο έργο τεχνικά και αδειοδοτικά φτάνει στο τέλος με πολλή δουλειά, επιμονή και υπομονή κυρίως των περιοίκων.
Συνεχίζουμε στον «ίδιο δρόμο» ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το ΑΥΡΙΟ».