Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Έργα της λουτρόπολης Αιδηψού

Με αφορμή τις τελικές εργασίες της παράκαμψης της πόλης των Λουτρών Αιδηψού και την επίσκεψή του στη λουτρόπολη, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, προέβη στην εξής ανακοίνωση:
«Επισκεφθήκαμε το διαμάντι της Βόρειας Εύβοιας, την ιστορική λουτρόπολη της Αιδηψού προκειμένου να δούμε από κοντά τις τελικές εργασίες παράδοσης του εμβληματικού έργου της παράκαμψης της πόλης μήκους 3,2 χλμ. και προϋπολογισμού 7 εκατομμυρίων ευρώ.
Έπειτα από την ολοκλήρωση των δύο κυκλικών κόμβων προχωρούμε εντός των επόμενων ημερών στον ηλεκτροφωτισμό του στεγάστρου προστασίας και των κόμβων, ασφαλτοστρώσεις, διαγράμμιση και σήμανση. Με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών οι οποίες τοποθετούνται χρονικά εντός των προσεχών δυο εβδομάδων, η οδός «Παράκαμψη Λουτρών Αιδηψού» θα είναι λειτουργική για την κυκλοφορία όλων των οχημάτων.
Απομένει η εκτέλεση υδραυλικού έργου στον κλάδο σύνδεσης στο βόρειο τμήμα της παράκαμψης με την ΕΟ Αιδηψού-Ιστιαίας, το οποίο δεν εμποδίζει την άμεση παράδοση στην κυκλοφορία της παράκαμψης.
Συνεχίζουμε με πείσμα, πολύ μεράκι και προσεχτικό σχεδιασμό μέσα από ποικίλες μικρότερες ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις και έργα που μεθοδικά ξεδιπλώνουμε την αναγκαία αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Π.Ε. Εύβοιας».