Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Αναβάθμιση του οδικού άξονα στο τμήμα Στόμιο – Πλατάνα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας,  Γιώργος Κελαϊδίτης, ανακοίνωσε τα εξής:
«Ένα σημαντικό βήμα πριν την οριστική παράδοση της Α’ φάσης του έργου προστασίας και αναβάθμισης του οδικού άξονα Στομίου- Πλατάνα, για το οποίο παρά τα πολλά εμπόδια, τηρήσαμε την υπόσχεση απέναντι στους συμπολίτες μας θωρακίζοντας και αναβαθμίζοντας το πολύπαθο αυτό τμήμα που τόσο ταλαιπώρησε την ευρύτερη περιοχή επί σειρά ετών.
Παραδίδουμε αύριο προσωρινά στην κυκλοφορία τον συγκεκριμένο οδικό άξονα για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των συμπολιτών μας για τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα, και συγκεκριμένα από την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 24 Απριλίου.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει μεριμνήσει για την έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης, τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας και σήμανσης, προκειμένου ο δρόμος να ανοίξει με ασφάλεια.  
Στην συνέχεια, από την Τρίτη 25 Απριλίου έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, θα διακοπεί εκ νέου η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, προκειμένου να συνεχιστούν και ολοκληρωθούν οι εργασίες, μέχρι και την οριστική παράδοση του δρόμου στην κυκλοφορία.
Παρακαλούνται οι οδηγοί για την απαρέγκλιτη εφαρμογή της τοποθετημένης σήμανσης και την τήρηση των διατάξεων του ΚΟΚ».