Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Το γήπεδο Βασιλικών

Πριν το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο
 
Οι φίλοι του Ατρόμητου Βασιλικών πανηγυρίζουν. Έως τα τέλη Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του γηπέδου Βασιλικών, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού, Γιάννη Κοντζιά.
Σήμερα, ο Δήμαρχος υπέγραψε τη σύμβαση της ανακατασκευής του γηπέδου παρουσία του Αντιδημάρχου, Σωτήρη Πανουργιά, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου, Χρήστου Θεοχάρη και παραγόντων της τοπικής ομάδας.
Προκειμένου να υλοποιηθεί η ανακατασκευή του γηπέδου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, με ομόφωνη απόφασή της, έχει εγκρίνει και έχει αποδεχθεί από τις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου την υπ' αριθ. 22/2022 σχετική μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Τμήμα Τεχνικών Έργων και Συντήρησης Υποδομών του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Για την ανακατασκευή του γηπέδου Βασιλικών ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού έχει χρηματοδοτηθεί βάσει απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών και ειδικότερα του Υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θόδωρου Σκυλακάκη, από το Λογαριασμό Κρατικής Αρωγής που χρηματοδοτεί δράσεις που συνδέονται με θεομηνίες, με το ποσό των 310 χιλιάδων ευρώ.
Την ανακατασκευή του καμένου γηπέδου Βασιλικών είχαμε προαναγγείλει την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, τονίζοντας ότι τα Βασιλικά θα αποκτήσουν σύγχρονο γήπεδο.