Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης

Στόχος η αντιμετώπιση των μεγάλων πληγών που άφησε πίσω της η περσινή μεγάλη καταστροφή
 
Σημεία υψηλής επικινδυνότητας σε Κήρινθο, Κεχριές, Σηπιάδα, Στροφυλιά, Αγία Άννα, Κοτσικιά και Αχλάδι επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας,  Γιώργος Κελαϊδίτης.
Οι περιοχές αυτές έχουν επιλεγεί μεταξύ άλλων για παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης στην πεδινή κοίτη μέσα από το έργο «Καθαρισμοί, άρση προσχώσεων και εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας επι ρεμάτων περιοχής Δήμου Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας» προϋπολογισμού 12.772.000 ευρώ.
Με αφορμή την επίσκεψή του στις προαναφερθείσες περιοχές του Δήμου Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας, μεταξύ άλλων, επισήμανε τα εξής:
«Παρουσία της Δημοτικής Αρχής, του Δήμαρχου  κ. Γιώργου Τσαπουρνιώτη και των συνεργατών του, των εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας, και βεβαίως των στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Εύβοιας θέσαμε προτεραιότητες και εντείνουμε τις προσπάθειες μας προκειμένου τα έργα να εκτελεσθούν με αρτιότητα και ταχείς ρυθμούς.
Εργαζόμαστε αδιάκοπα, μένουμε δίπλα στους συμπολίτες μας από την πρώτη στιγμή με παρεμβάσεις έκτακτου χαρακτήρα τους πρώτους κρίσιμους μήνες αλλά και μόνιμου μέσα από τις παραπάνω περιγραφόμενες παρεμβάσεις, δίνουμε τη μάχη απέναντι στο χρόνο ώστε να αντιμετωπίσουμε συνολικά ως Πολιτεία τις μεγάλες πληγές που άφησε πίσω της η περσινή μεγάλη για τον τόπο μας καταστροφή».