Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Στήριξη Βόρειας Εύβοιας και Σάμου

Στις 25 Αυγούστου ανοίγει η πλατφόρμα για κάρτες North Evia- Samos Pass

Περισσότερες από 13.800 κάρτες North Evia- Samos Pass, αξίας 2,76 εκατομμυρίων ευρώ, θα είναι διαθέσιμες για τον Σεπτέμβριο.
Η τρίτη φάση διάθεσης άυλων ψηφιακών χρεωστικών καρτών ξεκινά στις 25 Αυγούστου, περιλαμβάνοντας και τις κάρτες που δεν αξιοποιήθηκαν κατά την πρώτη φάση.
Το καινοτόμο σχήμα στήριξης της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου, οι οποίες έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, υλοποιείται από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας & Έρευνας και τυγχάνει σημαντικής αποδοχής από τους πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν τις δύο περιοχές.
Κατά τη νέα φάση της δράσης, η κάθε κάρτα χρηματοδοτεί τον δικαιούχο με 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο, τον μήνα Σεπτέμβριο, για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές.
Συνολικά, μέσω της πλατφόρμας https://vouchers.gov.gr θα διατεθούν περισσότερες κάρτες από ό,τι προβλεπόταν αρχικά, καθώς θα προστεθούν σε αυτές και όσες δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους δικαιούχους κατά τον μήνα Ιούλιο.