Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Προσαρμογή των μικρών, κυρίως, επιχειρήσεων του λιανεμπορίου στη ψηφιακή πραγματικότητα

Ζωτική έχει καταστεί η ανάγκη προσαρμογής των μικρών, κυρίως, επιχειρήσεων του λιανεμπορίου στη ψηφιακή πραγματικότητα.
Με αφορμή αυτό το γεγονός η Google Ελλάδος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στο πλαίσιο του 31ου ετήσιου συνεδρίου “Greek Economic Summit” του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα ψηφιακής ενδυνάμωσης για τις επιχειρήσεις αυτές.
Η πρωτοβουλία της Google περιλαμβάνει δωρεάν ομαδικά διαδικτυακά σεμινάρια, αλλά και κατ’ ιδίαν διαδικτυακή συμβουλευτική, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.
Επιπλέον, έρχεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά προς την ανοιχτή δράση «Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ), του ΕΣΠΑ 2014-2020, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μέσω της οποίας επιχειρήσεις στους τομείς μεταποίησης, παροχής υπηρεσιών κ.α. μπορούν να επενδύσουν στον ψηφιακό εκσυγχρονισμό τους.
Για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δωρεάν πρόγραμμα ομαδικών εκπαιδεύσεων και κατ’ιδίαν συνεδριών από την Google Ελλάδος μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν τη σελίδα: