Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Ο συνδημότης μας Ανδρέας Τοουλιάς ανέλαβε Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τη διαχείριση του Covid19

Με στόχο τη θωράκιση της υγείας όλων των πολιτών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας απέναντι στην πανδημία, ο συνδημότης μας, Ανδρέας Τοουλιάς ανέλαβε Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τη διαχείριση του Covid19.
Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο εξαιρετικός γιατρός και Περιφερειακός Σύμβουλος, Ανδρέας Τοουλιάς, προέβη στην εξής δήλωση:
«Με την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων ως Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τη διαχείριση του Covid19, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και να δεσμευτώ πως θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη θωράκιση της υγείας όλων των πολιτών της Περιφέρειας απέναντι στην πανδημία, ώστε η Στερεά να παραμείνει υγιής και ασφαλής.
Με την ευκαιρία να επισημάνω προς όλους τους κατοίκους της Περιφέρειας, πως αυτή τη μάχη τη δίνουμε όλοι μας με όπλο την τήρηση όλων των μέτρων που λαμβάνονται απ' την Πολιτεία και εφαρμόζοντας ευλαβικά τις συμβουλές των ειδικών επιστημόνων».