Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Τηλεδιάσκεψη με θέμα τον κορωνοϊό στην Π.Ε. Εύβοιας

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με θέμα την πρόληψη και αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Εύβοιας.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδίτης, επεσήμανε τα εξής:
«Επιβεβλημένη συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ Αυτοδιοίκησης, Δημόσιων και Συλλογικών οργάνων του Συστήματος Υγείας του Νομού και της Εκκλησίας, η οποία επιβεβαίωσε τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας και ηθικού που υπάρχει, μέσα από την πιστή μέχρι σήμερα εφαρμογή των οδηγιών και προληπτικών ενεργειών που όφειλε να εκτελέσει ο κάθε φορέας.
Έγινε κατανοητό ότι είμαστε ακόμα στην αρχή αυτής της μεγάλης μάχης που καλούμαστε μαζί με τους πολίτες να δώσουμε, αξίζει όμως να αναφερθεί ότι έχουμε κερδίσει όλοι μαζί τα πρώτα μέτρα του αγώνα όπως αυτό αντανακλάται από την σχετικά μικρή μέχρι σήμερα διασπορά του ιού.
Η σκέψη και η ευχή μας είναι σε εκείνες και εκείνους με τις λευκές και πράσινες ποδιές που δίνουν τη μάχη αθόρυβα και με αυτοθυσία στην πρώτη γραμμή και στους συνανθρώπους μας που αναμετρούνται με τον ιό.
Καθήκον δικό μας, του κάθε ένα από εμάς να σταθούμε δίπλα τους άξιοι με υπευθυνότητα και νηφαλιότητα στον ανηφορικό δρόμο που βρίσκεται μπροστά μας».