Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της κοίτης του ποταμιού στον Άι Γιάννη

Οι κάτοικοι της περιοχής ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, Γιώργο Κελαϊδίτη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, Μαρία Αναγνώστου και Ανδρέα Τοουλιά

Σήμερα, λίγο πριν το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της κοίτης του ποταμιού στον Άι Γιάννη της Κοινότητας Ελληνικών.

Η κοίτη του ποταμιού είχε πάθει μεγάλες καταστροφές, λόγω πλημμυρικών φαινομένων, ιδίως στην εκβολή του, με αποτέλεσμα το χειμώνα κάθε φορά που έβρεχε τα γύρω σπίτια να γεμίζουν με νερά.

Οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονταν σε απόγνωση και επιζητούσαν την αποκατάσταση της κοίτης του ποταμιού, ιδίως στην εκβολή του.

Τη λύση στο πρόβλημα έδωσε η Περιφέρεια, καθώς ενέταξε το έργο της αποκατάστασης στα άμεσα έργα της και προχώρησε στην πραγματοποίηση του έργου.

Οι κάτοικοι της περιοχής ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, Γιώργο Κελαϊδίτη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, Μαρία Αναγνώστου και Ανδρέα Τοουλιά, για το θετικό ενδιαφέρον που επέδειξαν για την αποκατάσταση της κοίτης του ποταμιού στον Άι Γιάννη.

Η ολοκλήρωση του έργου έχει δώσει χαρά και ικανοποίηση σε όλους.

Μπράβο στην Περιφέρεια και στην Πολιτική της Ηγεσία!