Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Αναβάθμιση γηπέδων Καθενών και Πούρνου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, ανακοίνωσε τα εξής:
«Μόλις λίγους μήνες μετά την έναρξη ενός ακόμη έργου πνοής στον αθλητικό τομέα, το οποίο σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε αυτή τη φορά μέσα από τη σύμπραξη και συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, επιστρέφουμε για να παραδώσουμε έτοιμα σχεδόν και λειτουργικά τα δύο αναβαθμισμένα ποδοσφαιρικά γήπεδα Καθενών και Πούρνου.
Το συγχρηματοδοτούμενο και από τους δυο συμπράττοντες φορείς έργο συνολικού προϋπολογισμού €310.000, έρχεται να εκσυγχρονίσει τα γήπεδα Καθενών και Πούρνου με την αντικατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα σε συνολική επιφάνεια 13.700 τ.μ., την βελτίωση της υπόβασης των γηπέδων, την εγκατάσταση δικτύου άρδευσης και την προμήθεια χλοοκοπτικών μηχανημάτων.
Το γήπεδο Καθενών θα ενισχύσει την νέα προσπάθεια της Α.Ε. Καθενών στην Α’ κατηγορία , ενώ το γήπεδο Πούρνου θα δώσει μια νέα ώθηση στην Ένωση Μεσσοποταμίας μια σπάνια και αξιοζήλευτη ποδοσφαιρική συμμαχία μεταξύ των όμορων χωριών Πούρνου, Μίστρου και Θεολόγου.
Βάζουμε με τον τρόπο αυτό ένα ακόμα μικρό λιθαράκι, στην προσπάθεια μας να κρατήσουμε τα νέα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και τα χωριά μας ζωντανά!
Καλορίζικα!!».