Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Αντικατάσταση παλαιών φωτιστικών με νέα υψηλής απόδοσης LED

Ύστερα από προσωπικές ενέργειες και υπό την εποπτεία του δραστήριου Προέδρου της Κοινότητας Ελληνικών, Κώστα Πλατιά, αντικαταστάθηκαν όλα τα παλαιά φωτιστικά με νέα υψηλής απόδοσης LED στη ζώνη επί του Εθνικού Οδικού Δικτύου στον οικισμό των Ελληνικών Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.
Η αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών έγινε ύστερα από έγκριση χορήγησής τους από τον καθ' ύλην αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργο Κελαϊδίτη.
Επίσης, έγινε αντικατάσταση παλαιών φωτιστικών με νέα υψηλής απόδοσης LED στο δρόμο που οδηγεί από τον νομαρχιακό δρόμο στον παραλιακό τουριστικό οικισμό του Αγίου Νικολάου Ελληνικών.
Παράλληλα, στα Ελληνικά (στο παλαιό χωριό) αντικαταστάθηκαν παλαιά φωτιστικά με νέα με λαμπτήρες LED.
Τα νέα φωτιστικά χορηγήθηκαν δωρεάν από τους επιχειρηματίες αδερφούς Τάσο και Θεόδωρο Ρουμελιώτη.
Ο Τάσος Ρουμελιώτης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» του Γιάννη Κοντζιά και ο Θεόδωρος Ρουμελιώτης είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοιας με τον συνδυασμό «Επιμένουμε Στην καρδιά της Ελλάδας» του Φάνη Σπανού.
Επισημαίνουμε ότι οι λαμπτήρες LED παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα όπως αποδοτικότητα, διάρκεια ζωής, ασφάλεια στο άλλαγμα, μεγαλύτερη αντοχή στις αυξομειώσεις τάσης, πράσινη τεχνολογία, κλπ.