Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Σε λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα North Evia Pass

Σε λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα North Evia Pass 2023 μέσω του https://vouchers.gov.gr/
Πρόκειται για την πλατφόρμα που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία των Υπουργείων Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εσωτερικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τουρισμού και αποσκοπεί στην οικονομική στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας των περιοχών της Βόρειας Εύβοιας.
Το πρόγραμμα αφορά σε άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες, τις οποίες οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μέχρι και τις 30-11-2023 για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στη Βόρεια Εύβοια.
Ειδικότερα, πρόκειται να εκδοθούν 3.050 κάρτες των 100 ευρώ για τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και 3.500 κάρτες των 150 ευρώ για το Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.
Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για την υποβολή αιτήσεων από την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 μέχρι την Τρίτη 29 Αυγούστου και ώρα 21:00.
Οι τελικοί δικαιούχοι θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργηθεί από το φορέα υλοποίησης αφού ολοκληρωθεί η υποβολή των αιτήσεων, ενώ  τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του προγράμματος.