Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

«Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» του Π.Α.Α.

Παραδεκτή η αίτηση στήριξης του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας για εγκαταστάσεις άρδευσης, δημόσιας δαπάνης 2.175.580 ευρώ

Η Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων έκρινε παραδεκτή την αίτηση στήριξης του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας για την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος εκσυγχρονισμού, εξοικονόμησης νερού και ενεργειακής αναβάθμισης εγκαταστάσεων άρδευσης.
Η αίτηση του Δήμου, που επιλέχθηκε προς ένταξη στο πλαίσιο της δημόσιας δαπάνης της πρόσκλησης της Δράσης 4.3.1 «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) και της υπερδέσμευσης, προβλέπει επιλέξιμη δημόσια δαπάνη 2.175.580 ευρώ.
Επιδίωξη του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας είναι η ολοκλήρωση ενός αναπτυξιακού, βιώσιμου, ευφυούς, ασφαλούς, πλήρους και λειτουργικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων αγροτών.
Σύμφωνα με τον προσωρινό πίνακα αποτελεσμάτων της Γενικής Γραμματείας Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της με αριθ. πρωτ. 5473/23-12-2021 Πρόσκλησης της Δράσης 4.3.1: «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, συνολικά οι παραδεκτές αιτήσεις ανέρχονται σε 112 με σωρευτική επιλέξιμη δημόσια δαπάνη: 214.363.947,61 ευρώ.
Ο προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Π.Α.Α.: 
Παναγιώτης Γ. Κούβαρης