Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Χρήσιμες πληροφορίες για στρατεύσιμους

Ηλεκτρονική παραλαβή Σημειωμάτων Κατάταξης 2020 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ για το Στρατό Ξηράς και την Πολεμική Αεροπορία και 2020 Δ΄ ΕΣΣΟ για το Πολεμικό Ναυτικό

Οι στρατεύσιμοι, που έχουν κατανεμηθεί στο Στρατό Ξηράς και την Πολεμική Αεροπορία και είναι υπόχρεοι για κατάταξη με την 2020 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ καθώς και οι στρατεύσιμοι, που έχουν κατανεμηθεί στο Πολεμικό Ναυτικό και είναι υπόχρεοι για κατάταξη με την 2020 Δ΄ ΕΣΣΟ, θα παραλαμβάνουν το Σημείωμα Κατάταξης μέσω του δικτυακού τόπου www.stratologia.gr επιλέγοντας το μενού «ΕΙΣΟΔΟΣ» μέσω του οποίου πραγματοποιείται αυθεντικοποίηση με χρήση κωδικών taxisnet.

Συγκεκριμένα, μετά την αυθεντικοποίηση, θα πρέπει να επιλέξουν το μενού «ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΟΥ» και να το εκτυπώσουν.
Σε περίπτωση που δεν έχουν λάβει κάποιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την ανωτέρω αναγραφόμενη διαδικασία, οι στρατεύσιμοι πρέπει να ελέγξουν το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας τους.

Ονομαστική Κατανομή Κλάσης 2023

Πραγματοποιήθηκε η ονομαστική κατανομή στους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων στρατευσίμων κλάσης 2023 (γεννηθέντες το έτος 2002), σύμφωνα με το Άρθρο 12 του νόμου 3421/2005. Οι εν λόγω στρατεύσιμοι μπορούν να πληροφορηθούν για τον κλάδο κατανομής τους μέσω της διαδικασίας "Πληροφορίες για την κατανομή μου" στον δικτυακό τόπο: