Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Αναδείχθηκε η ομορφιά του σαγηνευτικού Άι Νικόλα

Καθαρίστηκε η αμμουδερή παραλία του από το Δήμο, με την αφιλοκερδή βοήθεια φίλων των Ελληνικών και είναι έτοιμη να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό παραθεριστών

Ο σαγηνευτικός Άι Νικόλας των Ελληνικών, το καμάρι της Εύβοιας, είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί τους πολυάριθμους φίλους του.
Είναι βέβαιο ότι και φέτος μεγάλος αριθμός παραθεριστών θα έρθει στον Άι Νικόλα, καθώς η φήμη του έχει εξαπλωθεί σ' όλη την Ελλάδα, αλλά και σε πολλές, κυρίως ευρωπαϊκές, χώρες.
Οι παραλιακές επιχειρήσεις εστίασης και τα καταλύματα που προσφέρονται για ενοικίαση “κλέβουν” τις καρδιές των παραθεριστών. Κύριο γνώρισμά τους η ποιότητα και οι χαμηλές τιμές.
Γνωρίζοντας το γεγονός αυτό, ο Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, Γιάννης Κοντζιάς, έδωσε εντολή να αναδειχθεί η ομορφιά του σαγηνευτικού Άι Νικόλα των Ελληνικών, με καθαρισμό της αμμουδερής παραλίας του.
Ένθερμοι υποστηρικτές του άμεσου καθαρισμού της παραλίας του Άι Νικόλα αποδείχθηκαν οι φίλοι των Ελληνικών, ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Πανουργιάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Θεοχάρης (Μουστάρδας).
Το αίτημα για τον άμεσο καθαρισμό της παραλίας του Άι Νικόλα υπέβαλε στο Δήμο ο δραστήριος Πρόεδρος του χωριού, Κώστας Πλατιάς.
Έτσι, με εντολή του Δημάρχου μηχάνημα προχώρησε σε καθαρισμό της όμορφης παραλίας.
Μεγάλη βοήθεια στον καθαρισμό προσέφεραν αφιλοκερδώς με τα τρακτέρ τους οι Σύμβουλοι της Κοινότητας Στάθης Ι. Κρυσταλόγιαννης και Γιάννης Στ. Αθανασίου, αλλά και οι κάτοικοι του χωριού Βαλάντης Γ. Κοντογιάννης και Νίκος Αθ. Κρασούλης.
Στη συλλογή των απορριμάτων μεγάλη βοήθεια προσέφεραν, επίσης αφιλοκερδώς, ο Σύμβουλος της Κοινότητας Γιάννης Αθ. Κομποθανάσης και ο κάτοικος του χωριού Γιάννης Ν. Μαυρούτσικος.
Θεωρούμε δίκαιο να επισημανθεί ότι στον καθαρισμό μεγάλη βοήθεια προσέφερε ο, όπως πάντα αεικίνητος, Πρόεδρος της Κοινότητας Ελληνικών, Κώστας Πλατιάς, ο οποίος δίνει πρώτος απ' όλους το καλό παράδειγμα.
Πολλοί μαζί νοικοκυρεύουμε τον τόπο μας.