Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Έργα αποκατάστασης και καλλωπισμού

Η τοποθέτηση γαλβανιζέ κάγκελων προστασίας στο γεφυράκι στον Παλιουριά αντιμετωπίστηκε θετικά από πολλούς, προς μεγάλη χαρά του δραστήριου Προέδρου της Κοινότητας Ελληνικών, Κώστα Πλατιά.

Η τοποθέτηση γαλβανιζέ κάγκελων στο γεφυράκι στον Παλιουριά, μέσω του οποίου «περνάει» ο δρόμος που συνδέει το παλαιό χωριό της Κοινότητας Ελληνικών και την ΕΟ 77 με την τουριστική παραλία του Αγίου Νικολάου και με άλλες παραλίες, ολοκλήρωσε τα έργα αποκατάστασης που είχαν καταστεί αναγκαία μετά τις μεγάλες ζημιές που είχαν προκληθεί σ' αυτό, εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων που έπληξαν πρόσφατα την περιοχή.
Η πραγματοποίηση των έργων αποκατάστασης στο γεφυράκι, σε τόσο σύντομο χρόνο από τότε που έπαθε ζημιές, οφείλεται στον ικανότατο Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού, Γιάννη Κοντζιά και στη δραστηριοποίηση που επέδειξε ο ευαίσθητος για θέματα δημοτικών υποδομών Αντιδήμαρχος, Σωτήρης Πανουργιάς.
Επισημαίνεται ότι ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελληνικών, Κώστας Πλατιάς, μόλις προκλήθηκαν οι μεγάλες ζημιές στο γεφυράκι, ζήτησε την πραγματοποίηση σ' αυτό έργων αποκατάστασης.