Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Νέο Δ.Σ. στον Οργανισμό Λιμένων Νομού Ευβοίας Α.Ε.

Ο λαμπρός Δικηγόρος Νίκος Δ. Γεροκωνσταντής, που κατάγεται από τη βόρεια Εύβοια, τοποθετήθηκε στο Δ.Σ. ως εκπρόσωπος του Δημοσίου

Με απόφαση των Υπουργών Οικονομικών – Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής τοποθετήθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) στην Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Λιμένων Νομού Ευβοίας Α.Ε.» (Ο.Λ.Ν.Ε. Α.Ε.).
Ο Ο.Λ.Ν.Ε. Α.Ε. διαχειρίζεται όλα τα λιμάνια της Εύβοιας, τις χερσαίες Ζώνες δηλαδή παραθαλάσσιες περιοχές εκμισθώνοντας χώρους για χρήση από τα καταστήματα σε παραλίες. Επίσης, καταρτίζει αναπτυξιακά προγράμματα για την ανάπτυξη των λιμένων και την δημιουργία νέων καθώς και λιμενικών υποδομών. Ουσιαστικά δηλαδή διαχειρίζεται δημόσια περιουσία.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Ν.Ε. Α.Ε. ως εκπρόσωπος του Δημοσίου τοποθετήθηκε ο Νίκος Δ. Γεροκωνσταντής, λαμπρός Δικηγόρος που κατάγεται από τη βόρεια Εύβοια. Ο πατέρας του, σήμερα συνταξιούχος δάσκαλος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ελληνικά.
Ο Νίκος Δ. Γεροκωνσταντής σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ασκεί το επάγγελμά του στη Χαλκίδα. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας από το 2008 έως το 2017, προωθώντας τα συμφέροντα των μελών του Συλλόγου και από τη θέση του Αντιπροέδρου ΔΣ επί τριετία.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση σε θέματα που άπτονται του Διοικητικού Δικαίου, με ειδίκευση σε θέματα δημοσίων συμβάσεων, καθώς και Φορολογικού Δικαίου.
Ο Νίκος Δ. Γεροκωνσταντής έχει σύζυγο τη Σοφία Αποστόλου, επίσης, λαμπρή Δικηγόρο με πλούσια εμπειρία στον τομέα του εμπορικού δικαίου, ελληνικού και ευρωπαϊκού, καθώς και στον τομέα του πτωχευτικού.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Ν.Ε. Α.Ε. έχει ως εξής:

-Γεροντίτης Σπύρος του Ελευθερίου, επιχειρηματίας, Πρόεδρος
-Μανιάτης Χαράλαμπος του Παναγιώτη, οικονομολόγος, Διευθύνων Σύμβουλος
-Γεροκωνσταντής Νικόλαος του Δημητρίου, Δικηγόρος, μέλος, εκπρόσωπος του Δημοσίου.
-Αφράτη Μαρία του Ιωάννη, ΤΕ πολιτικός μηχανικός, μέλος, εκπρόσωπος του Δημοσίου.
-Αικατερίνη Κουτσούμπα του Αθανασίου, Αρχιτέκτων-Μηχανικός, μέλος, εκπρόσωπος του Δημοσίου.
-Σπύρου Ευάγγελος του Παναγή, Μηχανολόγος-Μηχανικός, μέλος, εκπρόσωπος του Δημοσίου.
-Πάνος Γεώργιος του Κωνσταντίνου, υπάλληλος του Ο.Λ.Ν.Ε. Α.Ε., μέλος, εκπρόσωπος των εργαζομένων, με αναπληρώτρια την Γεωργιοπούλου Αρετή του Ανδρέα, υπάλληλο του Ο.Λ.Ν.Ε. Α.Ε.
-Γεωργαλάς Νικόλαος του Δημητρίου, βιοτέχνης, μέλος, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, με αναπληρωτή τον Νταβαρία Αντώνιο του Γεωργίου, λογιστή.
-Μούντριχας Δημήτριος του Προκοπίου, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος, εκπρόσωπος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Εύβοιας, με αναπληρωτή τον Σελεβάκο Γεώργιο του Θεοδώρου, ιδιωτικό υπάλληλο.
Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται για το υπόλοιπο της θητείας μέχρι συμπληρώσεως της εξαετίας, εκτός της θητείας του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου, η διάρκεια της οποίας είναι ανεξάρτητη από εκείνη των υπολοίπων μελών.

Ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο δύναμη και καλή θητεία.