Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Εργασίες καθαρισμού παραλιών πραγματοποιούνται στα Ελληνικά

Θετικά σχόλια απέσπασε από Ελληνικιώτες ο καθαρισμός του Μαύρικα

Ξεκίνησαν από το Μαύρικα οι εργασίες καθαρισμού των παραλιών της Κοινότητας Ελληνικών, με εντολή του Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού, Γιάννη Κοντζιά και την αρωγή του εντεταλμένου συμβούλου (υπεύθυνου για τη Δημοτική Ενότητα Αρτεμισίου), Γιώργου Ανδρέου.

Με το ξεκίνημα του καθαρισμού της όμορφης παραλίας Μαύρικα, που αποτελεί πόλο έλξης Ελληνικιωτών και παραθεριστών, υπήρξαν θετικά σχόλια πολλών κατοίκων του χωριού για το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Αρτεμισίου.

Ελληνικιώτης «άπιστος Θωμάς», βλέποντας τα έργα που έχουν γίνει στην Κοινότητα από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, έκανε την εξής παραδοχή:
«Κάθε μέρα που περνά η Δημοτική Αρχή αποδεικνύει ότι δουλεύει. Ο Δήμαρχος Γιάννης Κοντζιάς, οι Αντιδήμαρχοι Γεωργία Κωνσταντάγκα και Σωτήρης Πανουργιάς παράγουν έργο. Μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον του Χρήστου Θεοχάρη και του εντεταλμένου συμβούλου, Γιώργου Ανδρέου. Μέχρι τώρα δεν ήξερα ούτε εξ' όψεως τον Γιώργο Ανδρέου...».
«Ο Γιώργος Ανδρέου είναι καλός άνθρωπος, είναι μπεσαλής, κρατάει το λόγο του», είπε άλλος Ελληνικιώτης.

Με αυτά και αυτά, Ελληνικιώτες ζήτησαν να πληροφορηθούν εάν ο Δήμος θα καθαρίσει όλες τις παραλίες της Κοινότητας.

Σχετικά ο Πρόεδρος του χωριού, Κώστας Πλατιάς, που μόνο καλά λόγια ακούει από πολλούς για τη μεγάλη του δραστηριότητα καθώς όλα τα δημοτικά έργα γίνονται υπό την επίβλεψή του, ενημερώνει ότι θα καθαριστούν από το Δήμο μετά το Μαύρικα, άμεσα όλες οι παραλίες, εκτός από την παραλία Άι Νικόλα που με δική του πρωτοβουλία τον καθαρισμό της ανέλαβε ο Α.Δ.Σ. Ελληνικών.