Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Εκτός έδρας παίζει μόνιμα ο Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΑ !

Το γήπεδο της ομάδας πρέπει 
να αποκτήσει χλοοτάπητα

Απίστευτο και όμως αληθινό. 
Η ξεχωριστή και δυναμική ποδοσφαιρική ομάδα «Αθλητικός Όμιλος Ελληνικά», η περσινή πρωταθλήτρια της Γ ερασιτεχνικής κατηγορίας, παίρνει μέρος από την αρχή της σεζόν στο πρωτάθλημα της Β ερασιτεχνικής κατηγορίας (1ος Όμιλος) και ουσιαστικά αγωνίζεται σε όλους τους αγώνες εκτός έδρας. Αιτία είναι το γεγονός ότι το γήπεδο των Ελληνικών εξακολουθεί να μη διαθέτει χλοοτάπητα και βάσει των κανονισμών σ' αυτό απαγορεύεται να διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες της Β κατηγορίας.
Για τους λεγόμενους εντός έδρας αγώνες ο «Αθλητικός Όμιλος Ελληνικά» αγωνίζεται σε διπλανό χωριό, με αποτέλεσμα η ομάδα να υφίσταται άνιση μεταχείριση και είναι αδύνατο να πρωταγωνιστήσει στον Όμιλο που συμμετέχει.
Όλοι γνωρίζουμε ότι ο παράγοντας έδρα παίζει ουσιαστικό ρόλο τις περισσότερες φορές για την επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων για κάθε ομάδα.
Οι φίλοι της ξεχωριστής αυτής ομάδας, αλλά και γενικότερα όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο ζητούν να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τοποθετηθεί επιτέλους χλοοτάπητας στο γήπεδο του χωριού.
Κανείς δεν μπορεί να έχει αντίρρηση αν ένα τέτοιο αίτημα υποβληθεί, προωθηθεί και τελικά υλοποιηθεί από τους υπεύθυνους.