Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Πλατφόρμα συνάντησης και ευκαιριών για επιχειρήσεις


Το 2ο Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Ίδρυμα Ευγενίδου, Λεωφ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο) 3-4 Απριλίου 2013, θα αποτελέσει μια σημαντική πλατφόρμα συνάντησης και ευκαιριών για εξωστρεφείς επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας και παράλληλα γόνιμο έδαφος για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στη ρωσική αγορά.
Στο συμπόσιο, αναμένεται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι δυναμικών ρωσικών εισαγωγικών επιχειρήσεων μεταξύ των οποίων οι Spar, Dionyssos Imports, Vergina, Olympic Foods, Horoshy Vkus, καθώς και Ρώσοι εμπειρογνώμονες, όπως ο γενικός διευθυντής του Γραφείου Προώθησης Επενδύσεων και Εξαγωγών της Μόσχας, Σ. Βαρνταριάν, η εκπρόσωπος του συνδέσμου παραγωγών και προμηθευτών τροφίμων της Ρωσίας A. Φομίτσεβα, ο γενικός διευθυντής του Κέντρου Πιστοποιήσεων του Επιμελητηρίου της Μόσχας O. Οστάσιν, και άλλοι παράγοντες της επιχειρηματικής κοινότητας της Ρωσίας.
Στις κλαδικές Ομάδες Εργασίας , θα αναλυθούν όλα τα θέματα που αφορούν την οργάνωση της εξαγωγικής δραστηριότητας στη Ρωσία: μεταφορές, τελωνεία, πιστοποιήσεις, ασφάλιση κ.ά.
Για διευκρινίσεις και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο τηλ. 210 69 81 127 και στο www.hrcc.gr ή στο e-mail: secretary@hrcc.gr