Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Συμμετοχή ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσης


Αύριο, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσης, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική 3ωρη στάση εργασίας (12.00-15.00) και συλλαλητήριο στις 13.00 στην Αθήνα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Τα συνδικάτα και η κοινωνία ενώνουν τη φωνή διαμαρτυρίας τους με την υπόλοιπη Ευρώπη με στόχο την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, οι οποίες έχουν μετατρέψει μια ολόκληρη ήπειρο σε Ένωση ανεργίας και φτώχειας.

Συμμετοχή στην Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσης δήλωσαν, επίσης, από ελληνικής πλευράς πολλές δευτεροβάθμιες και πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις.
Συμμετοχή δήλωσαν και οι δημοσιογράφοι, καθώς η Ομοσπονδία Τύπου Ελλάδας αποφάσισε τη συμμετοχή του δημοσιογραφικού κλάδου στην Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσης, καλώντας τους δημοσιογράφους και τους άλλους εργαζόμενους στον Τύπο, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στα Ραδιοφωνικά, στα Τηλεοπτικά, στα Ηλεκτρονικά και στα άλλα ΜΜΕ, να πάρουν μέρος στην πανελλαδική 3ωρη στάση εργασίας (12.00-15.00) που διοργανώνουν από ελληνικής πλευράς, οι κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου. Ακόμα, οι δημοσιογράφοι την ίδια μέρα θα συμμετάσχουν και στο συλλαλητήριο που, όπως προαναφέραμε, θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος.