Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Πρόγραμμα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης για Νέους Αγρότες


Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Νέας Αρτάκης ξεκινά πρόγραμμα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης.
Οι ενδιαφερόμενοι – υπόχρεοι εκπαίδευσης πρέπει να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του προγράμματος κατάρτισης κ. Ελένη Πινακούλα (τηλ. 22210-42124) έως την ερχόμενη Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012.

Όπως έχει ανακοινωθεί, το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Νέας Αρτάκης θα υλοποιήσει πρόγραμμα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, για τους Νέους Αγρότες, ενταγμένο στις Πράξεις 1, 2 και 3) «Επαγγελματική Κατάρτιση Αυτοαπασχολουμένων στον Πρωτογενή τομέα (Νέοι Γεωργοί)», Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΠ) «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), διάρκειας 150 ωρών (λήξη:  31-12-2012) με θέματα: ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ και ΦΥΤΙΚΗ – ΖΩΪΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.
Οι εκπαιδευτές που είναι ενταγμένοι στο «Μητρώο Β’ Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων» του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ως εκπαιδευτικό προσωπικό στο Πρόγραμμα Κατάρτισης, θα πρέπει έως την Παρασκευή 19-10-2012, να επικοινωνήσουν με την  υπεύθυνη  κατάρτισης κ. Ελένη Πινακούλα και να υποβάλλουν Βιογραφικό Σημείωμα και την σχετική αίτηση με την θεματική ενότητα που επιθυμούν να διδάξουν.