Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Επιστημονική υποστήριξη νέων αγροτών


Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, με στόχο να φέρει τους νέους αγρότες σε επαφή με την πανεπιστημιακή κοινότητα, υλοποιεί πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο << Επιστημονική Υποστήριξη Νέων Αγροτών >>.
Το πρόγραμμα αποβλέπει σε συνεργασίες που εισάγουν νέες ιδέες, μεθόδους και τεχνικές σε όλα τα στάδια της αγροτικής παραγωγής, με κεντρικούς στόχους την τεχνολογική και επιστημονική υποστήριξη των νέων αγροτών στην αντιμετώπιση πρακτικών τους αναγκών, την ενθάρρυνση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.
Η πρόσκληση απευθύνεται αποκλειστικά σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, τα οποία θα συνεργαστούν με ενώσεις νέων αγροτών. Απαραίτητη προϋπόθεση κάθε ένωση νέων αγροτών να συμμετέχει μόνο σε μια πρόταση.
Η περίοδος υλοποίησης των δράσεων του προγράμματος θα είναι από 1η Σεπτεμβρίου 2012 έως 31η Μαρτίου 2013.
Οι ενδιαφερόμενοι φορείς πρέπει να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως το τέλος Μαΐου, με σκοπό την ανάληψη της υλοποίησης του προγράμματος.
Περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις δίνονται από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Διεύθυνση Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών Απασχόλησης, Τμήμα Αναπτυξιακών Δραστηριοτήτων Νεολαίας, Αχαρνών 417, Αθήνα, τηλέφωνα 210 2599431-2, fax 210 2599405.