Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Παράγοντας ευτυχίας τo κρεμμύδι !


Πρόσφατη έρευνα, που πραγματοποίησαν Βρετανοί επιστήμονες, υποστηρίζει πως το κρεμμύδι είναι από τα τρόφιμα ο υπ’ αριθμόν ένας παράγοντας ευτυχίας.
Όπως υποστηρίζουν, το τρόφιμο αυτό είναι βασικό συστατικό της ευτυχίας, καθώς διαπίστωσαν ότι φέρνει μεγάλη ευχαρίστηση στον αγοραστή του.

Μετά το κρεμμύδι, οι Βρετανοί επιστήμονες κατατάσσουν από τα τρόφιμα, κατά σειρά μεγέθους δημιουργίας ευχαρίστησης τα καρότα, τη σοκολάτα, τα φασόλια, τις μπανάνες και τις πατάτες.