Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΕπιΤόπου Ελληνικιώτικα


Εξορμήσεις καθαριότητας


Μόνιμο πρόβλημα έχουν γίνει στα Ελληνικά τα σκουπίδια που έχουν πεταχτεί από ασυνείδητους σε περιοχές περιμετρικά του χωριού. Δεξιά και αριστερά από διάφορους δρόμους, ιδίως εκεί όπου υπάρχουν δασικά δένδρα και θάμνοι απορρίμματα κάθε λογής αποτελούν αποκρουστικό θέαμα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του χωριού.
Ο δήμος έχει την υποχρέωση σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο να σχεδιάσει, άμεσα, εξορμήσεις καθαριότητας και να προχωρήσει, το συντομότερο, στην αποκομιδή των σκουπιδιών αυτών.


Μπαλάκι η ευθύνη !


Τον ύποπτο ενίοτε ρόλο ορισμένων στην κακομεταχείριση των Ελληνικών θίγουν πολλοί Ελληνικιώτες με αφορμή κάθε φορά ισχυρισμούς ότι για την μη αντιμετώπιση διάφορων προβλημάτων του χωριού φταίει το τοπικό συμβούλιο και ο πρόεδρός του, γιατί δήθεν δεν ενημερώνουν τον δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους. Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγες οι περιπτώσεις που ευσταθούν τέτοιοι ισχυρισμοί. Θέματα όπως η μη βελτίωση του τομέα καθαριότητας, οι καμένες λάμπες, η βρώμικη δεξαμενή και οι σπασμένες σωλήνες είναι δυνατό να οφείλονται στο συμβούλιο του χωριού και στον πρόεδρό του ;

Άλλα ενδιαφέροντα Ελληνικιώτικα μπορείτε να πληροφορηθείτε στο ελληνικιώτικο blog  www.ellinika-evias-news.blogspot.com