Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΕπιΤόπου Βασιλικιώτικα


Ανταλλακτική Οικογιορτή στο «Πολυχώραφο-Ξουτκά» στα Βασιλικά βόρειας Εύβοιας 10-13 Ιουνίου 2011 !


Στο «Πολυχώραφο-Ξουτκά» στα Βασιλικά βόρειας Εύβοιας υπόσχονται ένα αξέχαστο τριήμερο για συμμετέχοντες και επισκέπτες στην Ανταλλακτική Οικογιορτή, που θα πραγματοποιηθεί από  τις 10 έως και 13 Ιουνίου 2011 !
Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, η όλη οικογιορτή αποτελεί ένα πείραμα, ένα μικρό παιχνίδι φαντασίας στο δρόμο για τις ανεκτίμητες αξίες, για τη δυνατότητα ανταλλαγών με τη μικρότερη δυνατή μεσολάβηση χρημάτων και όχι μόνο. Έχουν, επίσης, προγραμματιστεί : Εργαστήρια, Ομιλίες, Προβολές, Συζητήσεις, Κατασκήνωση , Κοινό φαγητό, Μουσικές, Χοροί, κλπ.



Το Προσωρινό Πρόγραμμα της Ανταλλακτικής Οικογιορτής :


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ βράδυ : Φαγητό, Προβολή του hommage to catalonia, Συζήτηση ( αναμένεται ο Γιώργος Κολέμπας για τα μαγνησιακά νέα ).
ΣΑΒΒΑΤΟ πρωί από τις 11.00 : Μασάζ με την Κλειώ Μακαντάση, Εργαστήρι κεραμικής με τον Κυριάκο Σπυρόπουλο, Παρουσίαση-εισήγηση «Τοπικοποίηση-Αποανάπτυξη» από τον  Γιώργο Κολέμπα, Φαγητό. Απόγευμα από τις 18.30 : Εργαστήριο κεριού με την Σάντυ Βαρελοπούλου, Παρουσίαση με την Μαρία Σκαρλή και τον Πέτρο Βασιλείου για τις βεντούζες και τα έλαια, Προβολή της ομάδας Zeitgeist
ΚΥΡΙΑΚΗ : Εργαστήριο «χρώματα με χώματα» με την Σουζάννε Ρίεντλ για παιδιά και όχι μόνο, Παρασκευή τυριού με τον Νίκο Θεοδώρου, Παρασκευή κρασιού χωρίς χημικά από το ΗΛΕΣΙΟΝ, Εισαγωγή στην αεικαλλιέργεια από την Τίνα Λυμπέρη, Φαγητό. Απόγευμα από τις 18.30 : Βόλτα και μάζεμα βοτάνων μαζί με  μίνι εισαγωγή στην επεξεργασία τους με την Έλενα  Χατζημιχάλη, Παρουσίαση του «Φωτόδεντρου» από την Στέλα Ματικάκη, Προβολή ντοκιμαντέρ από τον Αποστόλη Λούλη.


Σύμφωνα με τους διοργανωτές υπάρχει χώρος για σκηνές             ( WC-ντους ), κοινό μαγείρεμα, καφέ, πρωινό, εργαστήρια, πάγκους, ομπρέλες, προβολές, μουσικές !