Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Άρωμα καλοκαιριού


Αποκαλύπτουμε την βόρεια Εύβοια, τον πιο γοητευτικό προορισμό !


Η βόρεια Εύβοια είναι για μυριάδες από όλο τον κόσμο αγαπημένος τόπος. Έτσι, πολυάριθμοι φίλοι της την επιλέγουν ως προορισμό των διακοπών τους, καθώς γνωρίζουν ότι με βεβαιότητα θα τους προσφέρει ονειρεμένες διακοπές χωρίς να τους ξεπαραδιάσει.
Από τη Λιχάδα, τους Ωρεούς και τα Λουτρά Αιδηψού ως τις Ροβιές και τη Λίμνη και από την Αγία Άννα, τα Βασιλικά, τα Ελληνικά και το Πευκί, αλλά και από άλλους μαγευτικούς προορισμούς η βόρεια Εύβοια με τους μελίρρυτους κατοίκους της έχει γίνει η αγαπημένη πολλών.
Συνώνυμο της ελευθερίας και της υπέρβασης των ορίων για τους easy riders, αλλά και τόπος χαλάρωσης και ξεκούρασης για όσους δεν αγαπούν την περιπέτεια. Είναι τόπος για όλα τα γούστα.
Η βόρεια Εύβοια είναι, για όλους μας, Υπόσχεση και Προορισμός των Ονείρων μας, ο Επίγειος Παράδεισος που δημιούργησε ο Πλάστης για εμάς ! Είναι τόπος ανεκτίμητος !
Οι χρυσαφένιες παραλίες της και τα δασωμένα βουνά της, οι γοητευτικές γεμάτες ζωή πόλεις της, τα πανέμορφα ήσυχα χωριά της που είναι σκορπισμένα στην ύπαιθρο, τα ασυνήθιστα ιστορικά μνημεία της και οι μεγαλειώδεις τοποθεσίες της, παρουσιάζουν με σαφήνεια έναν τόπο ευλογημένο, χάρμα οφθαλμών !
Σε όλα αυτά, προσθέστε ότι η βόρεια Εύβοια έχει για όλα τα βαλάντια πολλά εξαιρετικά καταλύματα, από ξενοδοχεία, πανσιόν, ενοικιαζόμενα δωμάτια και camping, αλλά και πολυάριθμους χώρους καλοφαγίας, διασκέδασης και αναψυχής.