Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΕπιΤόπου Ελληνικιώτικα

Ακατανόητες πρακτικές του ΚΤΕΛ στα Ελληνικά

Του Παναγιώτη Γεωργίου Κούβαρη


Στο ιστορικό χωριό Ελληνικά , το χωριό που αμέσως μετά την απελευθέρωση της Εύβοιας είχε οριστεί έδρα δήμου , κάτοικοι που συνηθίζουν να ταξιδεύουν με λεωφορεία δίκαια  διαμαρτύρονται για την ακατανόητη πρακτική του ΚΤΕΛ να μην ανεβαίνουν στο χωριό όλα τα λεωφορεία της γραμμής Ιστιαία-Χαλκίδα. Διαμαρτύρονται , επίσης γιατί δεν ανεβαίνουν στο χωριό το απόγευμα τα λεωφορεία της γραμμής Ιστιαία-Βασιλικά.
Τα λεωφορεία της γραμμής Ιστιαία-Βασιλικά τα πρωινά και τα μεσημέρια ανεβαίνουν κανονικά ! Μπορεί να δοθεί από το ΚΤΕΛ κάποια λογική εξήγηση ; Η δημοτική αρχή πότε θα διαμαρτυρηθεί για λογαριασμό των Ελληνικιωτών στους υπεύθυνους του ΚΤΕΛ και στους όποιους κρατικούς αρμόδιους φορείς ;

 
Η πετυχημένη ιστοσελίδα για τα Ελληνικά Εύβοιας
www.ellinikaevias.blogspot.com
   

Η ιστοσελίδα είναι δημιούργημα του Ελληνικιώτη κ. Στάθη Ευσταθίου και περιλαμβάνει βίντεο και φωτογραφίες με θέμα τα Ελληνικά , ενώ προβάλλει ενδιαφέροντα θέματα του χωριού και  των  απανταχού  Ελληνικιωτών. Τέλος , περιλαμβάνει ποικίλα θέματα  γενικότερου  ενδιαφέροντος , όπως  θέματα αγροτικά , αθλητικά , αυτοδιοικητικά , κ.α. 
Το www.ellinikaevias.blogspot.com , είναι πετυχημένο blog και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κατοίκων των Ελληνικών. Γι΄ αυτό αξίζει κάθε στήριξης από τους Ελληνικιώτες και όχι μόνο.